Πωλίνα Ζέρβα

Ειδικότητα: Ψυχολόγος MSc Ψυχοθεραπεύτρια

Ονομάζομαι Πωλίνα Ζέρβα, είμαι Ψυχολόγος MSc, έχω εκπαιδευτεί στο Συμβολόδραμα και εκπαιδεύομαι στη Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία.

Έχω εργαστεί σε δομές ψυχικής υγείας και κοινοτικά προγράμματα με σκοπό την παροχή συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης τόσο σε έφηβο και ενήλικο πληθυσμό όσο και σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με σκοπό την επανένταξή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Έχω συνεργαστεί με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας – CSI Institute στην παροχή υποστήριξης σε άτομα που έχουν υποστεί οποιασδήποτε μορφής ηλεκτρονικού εγκλήματος ή αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού, καθώς επίσης και με τη συγγραφή άρθρων και διεξαγωγή εκπαιδευτικών δράσεων και σεμιναρίων με σκοπό την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση, πρόληψη και αντιμετώπιση θεμάτων που άπτονται κοινωνικού ενδιαφέροντος, ψυχικής υγείας, εθισμού, ενδοοικογενειακής βίας, ψυχολογικής, σωματικής και σεξουαλικής κακοποίησης.

Έχω παρακολουθήσει το Πρόγραμμα Ψυχιατρικής Κλινικής Ενηλίκων στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής “Σισμανόγλειο” και είμαι κάτοχος πιστοποιήσεων
και σεμιναρίων στην ανάλυση της συμπεριφοράς, στην ψυχιατροδικαστική και
ψυχοπαθολογία.