Η Ψυχολογία είναι η αρχή και το τέλος στην καθημερινότητα του ανθρώπου.
Επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες και επηρεάζει με τη σειρά της, όλους τους τομείς της ζωής μας.

Αναμφίβολα ζούμε σε μια εποχή στην οποία η τεχνολογία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Αυτό πέρα από τις θετικές επιπτώσεις που έχει, έχει οδηγήσει και σε μια εύκολη και πιο γρήγορη κακή χρήση του Διαδικτύου, με επικίνδυνες καταστάσεις να είναι όλο και πιο συχνές και με μεγαλύτερη εμβέλεια.

Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας οι οποίοι έχουν πέσει θύματα με διάφορους τρόπους αυτού του φαινομένου.
Δεν είναι όμως μόνο το διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλά ακόμα γεγονότα που δυσκολεύουν, απασχολούν και πιέζουν όλους μας καθημερινά, σε διάφορους τομείς της ζωής μας.

Όλη αυτή η στρεσογόνα κατάσταση και ο αντίκτυπος που μπορεί να έχει στην ψυχή ενός ανθρώπου, από την πιο μικρή μέχρι την πιο μεγάλη παραβίαση σε οποιονδήποτε τομέα, από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο γεγονός είναι κάτι το οποίο πρέπει να επικοινωνηθεί.
Είναι σημαντικό να μπορούμε να μιλήσουμε σε έναν άνθρωπο που θα μας αποδεχτεί και θα ξέρουμε ότι δεν θα μας κρίνει, να του ανοιχτούμε και να του πούμε τι βιώνουμε.

Όλοι χρειαζόμαστε ένα ασφαλές περιβάλλον να ακουμπήσουμε ό,τι μας βαραίνει.

Αυτή την ανάγκη έρχεται να καλύψει το THE CRIME LAB και το εργαστήριο Ψυχολογίας.
Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης πλατφόρμας ο πελάτης μπορεί να επιλέγει τον επαγγελματία ψυχικής υγείας που του ταιριάζει και να κλείνει το ραντεβού του online.

Καταρτισμένοι Ψυχολόγοι και Σύμβουλοι Ψυχικής Υγείας, βρίσκονται εκεί 24 ώρες το 24ωρο θέλοντας να είναι κοντά σε όποιον το έχει ανάγκη.

Υπηρεσίες
– 24ωρη online επικοινωνία με ψυχολόγους και σύμβουλους ψυχικής υγείας
– Συνεδρίες με θύτες και θύματα
– Συνεδρίες για κάθε είδους θέμα που απασχολεί τον πελάτη
– Συνεδρίες σε ελληνικά και αγγλικά