Βικτώρια Φριζή

Ειδικότητα: Ψυχολόγος 

Ονοµάζοµαι Βικτώρια Φριζή και είμαι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια. Οι τελευταίες µου σπουδές ήταν στο Bar-Ilan University (Coaching Psychology), όπου εργαζόµουν για το τµήµα του Πανεπιστηµίου και τον καθηγητή Dr. Arnon Levy το έτος 2018.

Ταυτόχρονα εργαζόµουν και για µια εταιρεία (Puresight), η οποία χτίζει ηλεκτρονικά προγράµµατα για την προστασία παιδιών στο διαδίκτυο. Χτίσαµε μια εφαρµογή για να προστατεύσει τα παιδιά από τους δυνητικούς κινδύνους που δυστυχώς ενέχει το ίντερνετ, όπως διαδικτυακός εκφοβισµός (cyberbullying) και διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Εκπλήρωσα τις σπουδές µου στον κλάδο της Ψυχολογίας το 2011, πρώτα στο Reichman University (ΒΑ Ψυχολογίας) και αµέσως µετά στο Πανεπιστήµιο του Τελ Αβίβ (MA in Social Work specializing in Crisis & Trauma Studies), το 2012.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών στη Ψυχολογία, εργάστηκα σε δύο σχολεία, στο Mosenson Boarding School και στο Hayarden Elementary School, µε παιδιά και εφήβους µετανάστες από χώρες όπως η Νιγηρία και η Αµερική, όπου πραγματοποίησα την πρακτική μου στην Κλινική Ψυχολογία.

Την τελευταία δεκαετία εργαζόµουν παράλληλα και ως ψυχοθεραπεύτρια στο Ισραήλ και τώρα ξεκίνησα και στην Ελλάδα. Το πρώτο µου πτυχίο είναι από το  Πανεπιστήµιο των Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστηµών, ΒΑ Κοινωνιολογίας.

Αυτή τη στιγμή σπουδάζω στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο τµήµα Ψυχιατροδικαστικής (MSc in Forensic Psychiatry).