Στυλιανή Τζιβελέκη

Ειδικότητα: Υπεύθυνη ομάδας ψυχολόγων

Ονομάζομαι Στέλλα Τζιβελέκη και είμαι ψυχολόγος- ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησα μετά από τεταρτοετή εκπαίδευση στο τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στην διάρκεια των σπουδών μου εκπόνησα την πρακτική μου άσκηση σε έναν πολυχώρο φροντίδας και ανάπτυξης παιδιών και ενηλίκων ΑμεΑ. Εκεί εργάστηκα ως εκπαιδεύτρια, συντονίστρια και ψυχολόγος.

Πριν από αυτό όμως, είχα ήδη παρακολουθήσει και ολοκληρώσει με επιτυχία παίρνοντας εξειδίκευση σε σεμινάριο Συμβουλευτικής Ζεύγους και Οικογένειας.

Με αμείωτο ενδιαφέρον και με ασίγαστη ανάγκη για προσφορά απευθύνθηκα στο Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας (CSIi) όπου ως σήμερα εργάζομαι εθελοντικά ως ψυχολόγος και αρθρογράφος. Ακόμη είμαι μία από τις κύριες εισηγήτριες ημερίδων του οργανισμού και πηγαίνω σε σχολεία μεταλαμπαδεύοντας την γνώση του Ινστιτούτου σε μαθητές για τα θέματα Κυβερνοασφάλειας. Επίσης, έχω διατελέσει εκπαιδεύτρια για χάρη του Ινστιτούτου στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «TRACeD» απευθυνόμενο σε ενήλικες και σε μαθητές δημοτικού.

Ταυτόχρονα, εργάζομαι επίσης εθελοντικά στον Μ.Κ.Ο «Γίνε Άνθρωπος» ως ψυχολόγος στην τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης του οργανισμού και ως αρθρογράφος. Ενώ συνέβαλλα και στην υλοποίηση του 3ου συνεδρίου του οργανισμού.

Έχω ασχοληθεί πολύ και ακαδημαϊκά με ζητήματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας όσον αφορά στην συμπερίληψη και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια αποφυγής κρίσεων, στίγματος και πρόνοιας στα άτομα- πάσχοντες από HIV και AIDS.

Αυτή την περίοδο παρακολουθώ και ειδικεύομαι στην Ψυχανάλυση μέσω του προγράμματος του Ινστιτούτου Κλασικής Ψυχανάλυσης ενώ έχω πάρει ειδίκευση για την χρήση και ερμηνεία του MMPI-2.

Τώρα, βρίσκομαι στο crime lab ως επικεφαλής του τμήματος ψυχολογίας όπου φυσικά εργάζομαι ως ψυχολόγος κάνοντας online συνεδρίες.