Μιχάλης Μίγγος

Ειδικότητα: Blockchain /Κρυπτονομίσματα

Ο Μιχάλης Μίγγος είναι Μηχανικός Πληροφορικής και Κυβερνοασφάλειας και συνιδρυτής των εταιριών Tictac Cyber Security, CyberX και Texnikoi.com.

Η ενασχόληση του με το χώρο της πληροφορικής ξεκίνησε το 1996 ώς Web developer & IT Administrator και έχει εξειδικευτεί στην Ανάκτηση Δεδομένων, την διερεύνηση ψηφιακών πειστηρίων, την Κυβερνοασφάλεια και την Εκπαίδευση στη χρήση κρυπτονομισμάτων.

Από το 2017 είναι ενεργός επενδυτής και εκπαιδευτής στο χώρο των κρυπτονομισμάτων και της αποκεντρωμένης οικονομίας (DEFI).

Στο προσωπικό του blog: mikemingos.gr και στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube μπορεί να βρει κανείς βίντεο εκπαίδευσης για τα  Κρυπτονομίσματα & την Τεχνολογία ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε αρκετές ημερίδες και ομιλίες σχετικά με το χώρο των Κρυπτονομισμάτων.

Τα τελευταία χρόνια εξειδικεύεται στο Blockhain Analysis. Ο κλάδος ασχολείται με υποθέσεις που σχετίζονται με την διερεύνηση ψηφιακών πειστηρίων που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα, τις ηλεκτρονικές απάτες και εγκληματολογικές έρευνες που σχετίζονται με τα κρυπτονομίσματα και το Blockchain.